Tak sama seperti hari sebelumnya

Sebenarnya dah lama sgt (dekat setahun gak la, 9 bulan la...melampau sgt kalau sethn) aku tak update blog ni. Maybe sbb takde masa. Skrg team dah tambah lagi 3 orang... so lega sikit rasanya.
Hari ni byk perkara yg berlaku. Bukuku masih belum siap. Baru nak tumpu susun semula sistem maklumlah dah pindah tpt baru. Hari ni masih berulang kesilapan yg sama di mana aku perlu membuat 2 kali kerja semula. Letih betul. Tapi takpelah... sapa suruh tak check betul2. So sendiri mau ingatlah, beb!
Gi jumpa printer... pon masih ada masalah. Tp masalah baru yg tak pernah lagi dilalui sebelum ni. Ambil jd pengajaran yek!
Mlm ni jugak, PTSone dah ada blog sendiri (ptsone.blogspot.com). Kak Jid(royalrose.blogspot.com) tolong buatkan. Cuma aku harap blog tu nanti tak jadi mcm blog aku ni. Hehehe.... chayok2 ptsone.

1 comments:



ucu1cysz36xwdz said...

While you read this, YOU start to BECOME aware of your surroundings, CERTIAN things that you were not aware of such as the temperature of the room, and sounds may make YOU realize you WANT a real college degree.

Call this number now, (413) 208-3069

Get an unexplained feeling of joy, Make it last longer by getting your COLLEGE DEGREE. Just as sure as the sun is coming up tomorrow, these College Degree's come complete with transcripts, and are VERIFIABLE.

You know THAT Corporate America takes advantage of loopholes in the system. ITS now YOUR turn to take advantage of this specific opportunity, Take a second, Get a BETTER FEELING of joy and a better future BY CALLING this number 24 hours a day.
(413) 208-3069