My Heart



Aku tak tonton lagi cerita ni... tapi aku banyak review komen penonton-penonton dari Indonesia. Komen-komen tu memang membantutkan aku nak menonton filem ni di wayang. Salah satu review yang kelakar pasal tajuk cite tu. Rupa-rupanya cite tu ada kaitan dengan derma hati. Pastu org tu komen... kalau gitu tajuknya enggak sesuai letak 'Heart'.... tajuk yang paling sesuai "Liver" dong. :D

Tapi aku suka lagu tema cerita ni. Kawan aku kata maybe sebab aku jiwang tapi aku tengok ramai je yang suka lagu ni juga. Gambar ni aku ambil dari laman web abg kat office aku (www.darikawan.com). Kat bawah tu kan ada tulis nama dia. Hehehe....


Sekarang aku selalu letih. Tahu sebab apa? Bila baca majalah, asyik jumpa je salah eja dan sebagainya. Lagi satu masa tengok TV, pun asyik jumpa je kesalahan dari segi translation dan sebagainya. Sampai kekadang... dialog dalam radio pon rasa macam nak edit. Letih betul! Konon nak release tension tapi macam tambah tension lak. :P

2 comments:



Hisham Blog said...

Penyakit macam tu "kawin" je ubatnya.... setel.

AuRaBuTtErfLy said...

Hahahaha....