Kerja... Kerja... Kerja (25X)... cuti..........

"Cukup ke duit nak balik Malaysia ni. Aduh, pusing kepalaku."

Shopping... jgn tak shopping tapi dua jam je. Huhuhu.... Kami sempat singgah ke Tanah Abang je. Tanah Kakak masa tu tak sempat pegi. (Ada ke Tanah Kakak?)


Makan Nasi Padang kat Restoran Garuda. Harga pun Garuda jugak le. Tapi dah lapor, makan je la apa yang ada yek...



Rombongan Cik Kiah ke Jakarta.


Asyik-asyik kerja je. Minggu ni managerku cuti lama... bestnya... (sebenarnya jealous!) Lepas pesta buku ni pun, baru je aku baik batuk dan selesema.

Last aku cuti2 Malaysia bila ye. Kalau tak silap aku awal bulan Disember tahun lepas. Itupun kerja merangkap cuti le... Ditaja oleh PTS ke Pesta Buku Jakarta. Ni gambar aku masa gi Jakarta. Dulu tak sempat nak publish kat blog. Tengok gambar2 ni semua... aku rasa macam nak gi bercuti la juga.
Hmm... aku nak apply cuti esok la... Nak gi luar negara... kat Thailand pon takpe.. yg penting kalau org tanya... aku boleh cakap la pergi oversea... Hehehehe...


1 comments:



mohamadkholid said...

balik mesti sudah pandai 'ngobrol'... he.. he..