Gadis dan kerja

Selamat Pengantin Baru Ayu dan Ady


Dah lama tak update blog. Tak sempat nak buat semua tu. Sebenarnya banyak sangat cerita nak tulis. Dalam masa beberapa bulan ni, banyak sangat perkara yang berlaku cuma aku betul-betul tak punya masa untuk menulisnya. Sibuk dengan kerja yang bertimbun-timbun.

Lepas partner aku kena tarik ke PTS Litera, makin sibuk jadinya. Aku rasa kalaulah sistem blogger ni boleh buatkan sawang kepada mana-mana blog yang lama tak di update mungkin blog aku ni dah tak nampak background lagi. Hehehe... (imaginasi tingkat tinggi! - kata Sheila (pelajar praktikal PTS One yang baru...)

Bulan Mei

15hb Mei 2008 Happy birthday Fara. Semoga bahagia selalu dengan tunang tersayang....

15hb Mei 2008 Happy birthday Abg Zarin. Semoga murah rezeki....

17hb Mei 2008 tarikh bersejarah dalam hidupku. Kawan baikku, Rosemas Edayu telah melangsungkan perkahwinannya dengan Ady Izwan. Kena paksa jadi pengapit. Huhuhu...

18hb Mei 2008 Happy birthday Zain. Semoga murah rezeki juga....

23-25 Mei 2008 Aku dan teman-temanku ke Singapura. Ada jemputan untuk mengadakan bengkel penulisan di sana.

25 Mei 2008 Selamat hari lahir Kak Nor@Farihah Iskandar. Siap buat sambutan hari lahir di MPH Alamanda lagi. Kami semua sempat wish dan nyanyi lagu happy birthday dari dalam bas panjang (masa tu kami di Singapura).

31 Mei 2008 Happy Birthday Nor! Semoga bahagia selalu. (Sejak bertunang, makin berseri-seri pulak dia)

Bulan Jun

4 Jun 2008
Happy birthday Roha dan Wanzu! Ceria-ceria selalu.

10 Jun 2008 Kunjungan teman penerbit dari Bandung, Rani. Tak sabar mahu ketemu lagi...

13 Jun 2008 Hari lahir adik kesayanganku, Dikna. Mujur masa ke Singapura tempoh hari dah beli hadiah untuknya. Sejak ada cerita Ezora, selalu la dia kena usik "Hai, Abang Bob..."

14 Jun 2008 Zaza selamat bertunang di Selama. Kami teman-teman serumah turut ke sana meramaikan majlis.

18 Jun 2008 Happy birthday Wani... (nanti akak kumpul duit beli lembu ya!)

20 Jun 2008 Hari lahir Ayu. Happy birthday Ayu...
Semoga perkahwinan yang dibina kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

2 comments:



ney said...

woh... k`ann sila mop lantai blog ni. kalau jalan suda bole npk tapak kaki. sgt byk debu dan sawang.

ann said...

hehehehe... okey.. pinjam hang punya mop.